T: 051 630 202, 681 941 F: 051 630 212 E: info@tiskara-futura.hr

Proizvodi - Tiskara Futura Rijeka

Tiskara Futura RijekaPosjetnice (vizit karte)

Posjetnice ili vizit karte predstavljaju prvi kontakt s vizualnim identitetom Vašeg poslovanja. Dobro osmišljena i kreirana posjetnica predstavlja osnov svake ozbiljne poslovne komunikacije. Posjetnice možete tiskati jednostrano ili obostrano, jednobojno, dvobojno ili kolorno, s dodatkom mat ili sjajne plastifikacije, s ravnim ili zaobljenim rubovima te na posebnim ili reljefnim papirima i u gramaturama do 350 g/m2.
Mogu biti u standardnim dimenzijama ili prema Vašoj želji.
Neke od standardih dimenzija vizitki su:
- vizitke dimenzija 90x50 mm
- vizitke dimenzija 85x55 mm
- vizitke dimenzija 85x50 mm
Pošaljite nam sve podatke koje biste željeli da se nalaze na posjetnici i pripremit ćemo Vam nekoliko primjera idejnih rješenja te Vam ih poslati da odaberete ono što najviše odražava filozofiju Vašeg poslovanja i što Vam se najviše sviđa. Tek tada startamo s realizacijom tiska i dorade Vaših posjetnica.

Memorandumi

Memorandum koristimo za bilježenje informacija, izdavanje ponuda i računa te za niz ostalih potreba pri komuniciranju nekog poslovnog subjekta. Vrlo je važan dio u izgradnji vizualnog identiteta tvrtke.
Memorandum najčešće sadrži sve osnovne podatke poslovnog subjekta: logotip tvrtke, naziv, adresu, OIB, e-mail, telefonske brojeve, žiro račun itd.
Najčešća dimenzija je format A4 (210x297 mm)

Blokovi

Izrađujemo razne vrste blokovske robe, na raznim vrstama papira te raznih dimenzija i boja tiska.
NCR samokopirajući blok je vrsta bloka koji je napravljen od NCR papira, a koji omogućuje da se pišući po prvoj stranici rukopis kopira na ostale koje su ispod njega. Najčešće se koristi za izradu blokovske robe kao što su računi, dostavnice, izdatnice, radni nalozi i sl.

Tiskara Futura RijekaLetci

Letak (flyer) je jedan od uobičajenih načina tržišnog komuniciranja s potencijalnim kupcem, odnosno korisnikom.
Letci se najčešće koriste za oglašavanje proizvoda, usluga i događanja (popusti, specijalne ponude, najave događanja, koncerti...).
Letke tiskamo u svim standardnim i nestandardnim formatima te na raznim vrstama papira.
Minimalna količina letaka za narudžbu nije limitirana, a za ponudu molimo da nas kontaktirate.

Tiskara Futura RijekaMape za dokumente

Mape za dokumente najčešće se koriste za prenošenje ili čuvanje dokumenata. Izrađujemo ih od tvrđeg papira ili kartona te mogu biti dodatno plastificirane te po želji s klapnama u koje se može umetnuti posjetnica. Kontaktirajte nas za neobavezujuću ponudu za izradu mapa za dokumente.

Kartonske kutije

Izrada lake ambalaže za proizvode ribljih konzervi.

Tiskara Futura RijekaPlakati

Plakati ili posteri su tiskani promo materijali koji se najčešće upotrebljavaju u promociji proizvoda ili usluga (npr. raznih koncerata, izložbi, događaja, akcijskih popusta itd.).
Plakate tiskamo najčešće na 115 g/m2 kunstdruck sjajnom papiru u osnovnim veličinama B1, B2, B3, A2 i A3. Dimenzije B1 plakata su 98x68 cm (rezni), B2 plakata su 68x48 cm (rezni) itd.
U mogućnosti smo izraditi plakate i na drugim vrstama papira kao i u drugim dimenzijama ovisno o Vašim potrebama.
Cijena ovisi o nakladi i vrsti tiska. Kontaktirajte nas za najpovoljniju ponudu.

Tiskara Futura RijekaKatalozi (brošure)

Katalozi ili brošure su popularno i opće primjenjivo sredstvo informiranja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupina proizvoda i usluga. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira te u  različitom opsegu. Potom ih dorađujemo na različite načine, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti.

Tiskara Futura RijekaKnjige

Kod tiska knjiga kvaliteta tiska i dorade same knjige iznimno su važni za profesionalan dojam o Vašoj publikaciji. Nudimo Vam tisak knjiga, udžbenika, monografija i drugih publikacija u vrhunskoj kvaliteti offset tiska.
Tisak knjiga radimo u više formata i na nekoliko različitih vrsta kvalitetnog papira, sve po Vašem izboru. Možete odabrati tisak knjiga s klasičnim tvrdim ili mekim uvezom, mekim uvezom pomoću ljepila, klamanim uvezom ili tisak sa žičanim spiralnim uvezom.

 

© 2012-2013 TISKARA FUTURA d.o.o. - sva prava pridržana | Izrada web stranice: NEON STUDIO